Välj en sida

Gång 3 ska vi börja skriva koden i filer istället för att bara jobba i consolen. Därför rekommenderar vi att ni skapar upp en mappstruktur som ser ut som följer (så att vi lättare ska kunna hjälpa er):

För er med Windows:

Skapa mapp direkt på C som heter workspace, i den mappen skapar ni en mapp som heter pinkwebdev, och i den lägger ni era filer. Där kan ni sortera efter lektionstillfällen eller något annat som passar er bättre. Tänk på att det antagligen kommer bli mycket enklare för er att hitta om ni organiserar era filer i mappar som är logiska.

Sökvägen till er mapp blir: C:\workspace\pinkwebdev

För er med Mac:

Skapa en mapp under er användare (klicka på er användare i finder) som heter workspace, i den mappen skapar ni en mapp som heter pinkwebdev, och i den lägger ni era filer. Där kan ni sortera efter lektionstillfällen eller något annat som passar er bättre. Tänk på att det antagligen kommer bli mycket enklare för er att hitta om ni organiserar era filer i mappar som är logiska.

Sökvägen till er mapp blir: ~/workspace/pinkwebdev

Om ni har problem att skapa mapparna på rätt ställe, hitta ett ställe som ni tycker om så kan vi hjälpas åt att flytta det på onsdag!

På söndag kl 15-17 har vi åter igen slack-träff, och uppgifterna kommer ut i helgen!

Här är spellistan:

Happy coding, ses på onsdag! <3